Гардеробни

Изработка на сите типови метални гардеробни ормари по Ваша мерка (димензија)

  • еднокрилни
  • двокрилни
  • трокрилни
  • четворокрилни

Со можност за дополнителни прегради во внатрешноста на ормарите!