Сигурносни врати

Нашите сигурносни врати се претежно наменети за станбени објекти, но истовремено наоѓаат широка примена и во голем број на деловни простории. Покрај високите оценки за безбедност при провала, овие врати се карактеризираат и со 30 минутна огноотпорност.

Сеф Компани нуди бесплатна достава и монтажа на овој производ, како и 5 годишна гаранција за квалитетот на изработката и материјалите.

Сигурносните врати се вградуваат на новоизградени, како и во постоечки објекти.

Истите ги нудиме во повеќе дезени, и ги изработуваме од медијапан или иверка, во зависност од Вашиот вкус и потреби.

Медијапан

Сигурносни врати изработени од медијапан

Иверка

Сигурносни врати изработени од иверка