Канцелариски

Изработка на сите типови метални канцелариски ормари и фиокари по Ваша мерка (димензија) за безбедно складирање на сите документи.

  • фиокари со можност од 1 до 4 фиоки
  • ормари за сите видови документи (класери)

Со можност за дополнителни прегради во внатрешноста на ормарите!